welkom op de website van de Praktijk voor Massage Therapie

Even voorstellen
Mijn naam is Ilse Voskens en ik heet u van harte welkom op de website van mijn praktijk voor Holistische Massagetherapie. Ik ben Holistisch massage therapeut en heb mijn opleiding gevolgd op Holos, academie voor Holistische massage therapie te Utrecht. Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT, Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten en van de RBCZ, Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Daarnaast ben ik verpleegkundige. Als verpleegkundige heb ik onder andere ervaring opgedaan in het werken met mensen die een Niet Aangeboren Hersenletsel hebben en met kinderen en jongeren met een meervoudige handicap. Daarna heb ik enkele jaren gewerkt in een hospice, palliatieve zorg.

Als Holistisch Massagetherapeute heb ik enkele specialisatieopleidingen gevolgd, namelijk: Kindermassage, Zwangerschapsmassage en Massage bij kanker. Ik volg jaarlijks nascholingen en intervisie, om bij te blijven in mijn vak en mijn functioneren als therapeut te bespreken met collega's.

Ik heb me als Holistisch Massage therapeute verdiept in oncologie. Ik ben als zodanig, ruim 10 jaar, werkzaam geweest in het Kenniscentrum Oncologie, in Deventer.

Als verpleegkundige en holistisch massage therapeut heb ik mij verder gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in 2017 heb ik de opleiding tot Care for Women specialiste afgerond.

Ik nodig u uit om rond te kijken op mijn website en nadere informatie op te doen over de verschillende massage therapieŽn die ik verleen.


Praktijk voor Holistische Massage Therapie
Ilse Voskens
Bronsinklaan 13
7421 EM Deventer
Telefoon: 06-25128978
E-mail: